An English translation of this page is available here translate
We have not yet translated this page into your language. Please use Google Translate:

Emtelles nye coiler

Sikrer kunderne hurtigere og helt præcise leverancer

Balzanelli er markedets førende opvikler med fleksibilitet ned til sidste meter

Nu kan kunderne glæde sig over hurtigere og mere fleksible leverancer fra Emtelle, der har sat sin nye coiler fra Balzanelli i drift:

– Denne opvikler er state of the art med en teknologi, hvor vi nu kan rulle ’trinløst’ på i den ønskede længde, fortæller Kenn Byllemoes. – Samtidig køres der ikke længere inline efter extruderen. Nu produceres der i stedet op på store tromler, som vi derefter batcher ned.

– Og hvor vi tidligere har haft batchlængder i spring på for eksempel 50 meter og 100 meter, kan den nye fleksible coiler levere længder, der er præcise ned til den sidste meter. Så kunden for eksempel kan få 79 meter, 179 meter eller hvad der nu skal bruges til opgaven.

Programmeringen betyder, at vi på forhånd kan lægge en ’spiseseddel’ ind, og så kører opvikleren. Den har magasin til 4 ruller, og der skal ikke stå en medarbejder og betjene den hele tiden.

 

Max. output efter kundernes ønsker

Sammenlignet med den tidligere proces, kan produktionen nu øges. For når en coiler arbejder inline efter extruden, sætter det en begrænsning på hastigheden. Og hvis der er problemer med coileren, vil hele linjen gå ned.

– Fordi vi nu kan producere op på stor tromle – måske flere kilometer – kan extruderen komme til at køre med maximalt output. Det giver en mere økonomisk drift, og samtidig undgår vi stop. For der er ingen ben i en opvikler, siger Kenn Byllemos.

– Med den nye Balzanelli kan vi tilbyde kunderne noget, der giver dem fordele i både deres arbejde og logistik. De får præcis ned til sidste meter, hvad de ønsker. Og selv om der for Emtelle nu er en arbejdsgang mere, kan vi alligevel holde et markant højere output. En klar win-win.

 

 

Markedet kræver hurtig og fleksibel levering

Fleksibiliteten giver store fordele på leveringstider, så kunderne oplever, at der nu kan rykkes hurtigere:

– Ringer en kunde med et akut behov: ”Jeg skal bruge 3 styk 150 meters ruller i morgen!” – kan vi godt sige ja til ordren, fordi vi har uspecificerede ruller på lager. Tidligere skulle en sådan ordre planlægges ind, produktionslinjen skulle stilles om – og så kørte vi de 3 ruller, forklarer Kenn Byllemos.

– Balzanelli er den bedste opvikler på markedet, og det er Emtelles varemærke at være på forkant. Vi skal have en fleksibel produktion, så vi kan imødekomme de behov, kunderne har, understreger salgsdirektør Laila Nygaard Pedersen. – Især i de situationer, hvor de skal bruge det nu!

– Det kunne vi ikke altid leve op til tidligere, hvor kunden enten ikke kunne få leverancen så hurtigt, eller hvor prisen ville blive for høj. Nu er vi klar med nye løsninger, der lukker kundens ’gap’. Emtelle brygger bro, hvor der er huller i markedet.

 

 

 

 

 

Engage Emtelle
css.php