An English translation of this page is available here translate
We have not yet translated this page into your language. Please use Google Translate:

EMTELLE Emtelle Sverige

EMTELLE Scandinavia

-Emtelle Sverige är en marknadsledande producent av plaströr & blåsfibersystem.

Just nu investeras miljardbelopp i passiv infrastruktur, för att möta regeringens mål att 90% av Sveriges befolkning skall få möjlighet till 100Mbit senast 2020.
För att säkerhetsställa dessa mål så krävs det att det finns producenter som är både innovativa och har en exceptionell produktionskapacitet.
Speciellt med tanke på att nätägare i Sverige, med stor sannolikhet får svårare att få fram material när de stora Europeiska ländernas behov ökar de kommande åren.
Emtelle är därför den perfekta producenten för dig som vill kvalitetssäkra ditt fibernät både nu och i framtiden. Vi har en mångårig kunskap både i Sverige och globalt. Vi har mer än 1000 avslutade större FTTH projekt i världen och investerar mångmiljonbelopp varje år i våra fabriker för att säkerhetsställa  produktionskapaciteten både nu och i framtiden.

 

Utöver att producera plaströr & fiber till FTTX projekt, så producerar Emtelle även större dimensioner av plaströr till t.ex. tryckrörsystem (t.ex. tryckvatten, processvatten, spillvatten, dagvatten), vindkraft, fjärrvärme, jordvärme & styrbar borrning till många olika kunder i Skandinavien. “

KONTAKTPERSONER
Emtelle Scandinavia,
Vardevej 140,
7280 Sdr. Felding
KONTAKTPERSONER
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
MULTIFU säkerställer fiberinstallationen
Unik produkt säkerställer fiberinstallationen i ett v.h.a. Emtelle’s MULTIFU produkt.


Nyttjande av optorör i centrala Århus (via tågsträckor: 2 X 350m och 2 X 215m)
MULTIFU är ett rör med extra hårt yttre skikt som ger mindre friktion och längre blåslängd. Röret har redan förinstallerat fiber, vilket gör att blåsutrustning på plats är överflödigt.
Engage Emtelle
css.php