An English translation of this page is available here translate
We have not yet translated this page into your language. Please use Google Translate:

Emtelle udvider Powerprotect+ serien til komplet beskyttelse af datacentre

Lancerer ny end-to-end løsning med Opticom

Emtelle, som er en førende leverandør af blæse fiber og kabelrør til telekom applikationer, har udvidet sin PowerProtect + serie, så produktporteføljen til datacentre nu er komplet. Denne tilføjelse vil yderligere reducere risikoen for kostbare skader på de steder, hvor eksterne kabler kobles på interne netværk.

Opticom – der for nylig blev valgt som den nye føringsvej mellem brønde og bygninger i en række datacentre i EMEA – har en vandtæt IP57-forsegling og skaber derved en dedikeret vej til de enkelte kabler, som i hver deres subrør er beskyttet mod indtrængende vand og andet snavs.

Når denne løsning kombineres med Emtelles PowerProtect+ skabes dedikerede veje til telekom- og strømkabler. Disse veje er ekstra varmebestandige og modstår temperaturer på op til 75°C, når de udsættes for store belastninger.

“Traditionelle rørsystemer uden forseglinger er ofte udsat for indtrængende vand og snavs, men Opticom ændrer dette og beskytter dermed datacentre på deres mest sårbare punkt”, siger Mark Graham, teknisk support medarbejder hos Emtelle. “Hele PowerProtect+ serien bygger på filosofien om at reducere dyre kabelskader gennem en hurtig og nem installation – med minimal oplæring og brug af værktøjer. Opticom gør at vi nu for første gang kan tilbyde en komplet end-to-end løsning til datacentre”.

Opticom er udviklet til brug i datacentre verden over. Med sit robuste design og PVC-konstruktionen er Opticom-røret stærk nok til at modstå de mest almindelige årsager til skader på rørinstallationer. Hver enkelt subrør er farvekodet for at sikre, at installationen sker korrekt. Samtidig kan ekstra Subrør og Opticoms yderste lag også forsegles andre steder, hvilket sikrer en ren og klar føringsvej til fremtidige kabelinstallationer.

Med mere end 30 års erfaring inden for FTTx-industrien har Emtelle produktion i Skotland, Danmark og Tyskland, og virksomhedens produkter anvendes i datacentre over hele verden, blandt andet i Storbritannien, Holland og Danmark.

PowerProtect+ serien har en unik og innovativ InterferenceRing-forsegling, som er udviklet for at gøre det nemt at placere strømkabler i kraft af en let og sikker kabelpassage. De indvendige subrør er fremstillet i fire forskellige farver. Dette sikrer, at hver subrør kobles på det rigtige subrør, så installationsarbejdet sker problemfrit. Samtidig er det hurtigt at skelne mellem de forskellige typer af subrør, herunder FTTx, lavspænding, mellemspænding, CCTV sikkerhedsbelysning og fiber.

For mere information, læs vores brochure om PowerProtect+ til Datacentre her

Se Colin Kirkpatrick, European Business Development Director hos Emtelle, præsentere nyheden og forklare løsningen i detaljer i denne video:

400kV cable replacement programme
UPVC DUCTS
Ross-on-Wye, England
Emtelle 250mm uPVC class 1 ducts chosen for the Ross-on-Wye 400kV cable replacement programme.
White Rose Bridge Crossing
POWER PROTECT+ HV DUCTS
Doncaster, England
Emtelle Power Protect+ HV Cable ducts chosen to carry 132kV, 33kV, 11kV, pilot and telecomm cables across the new White Rose Bridge Crossing, Doncaster
Categories
Engage Emtelle
css.php